lauantai 16. elokuuta 2014

Aamu

Tuut tuut tuut kuuluu ydinvaara hälytys launtaiaamuna. Että mä vihaan tuota herätyskellon ääntä. No pakko kuitenkin laittaa se päälle launtainakin muuten tulisi vaa nukuttua puolille päiville ja missattua iso osa vapaapäivästä.

Neiti on tapansa mukaan pirteänä heti aamusta. Itse en ole ikinä. Ottaa mulla aina aikansa herätä. Olen yleensä aamuisin uninen ja äreä. Neiti on onneksi oppinut jo tämän eikä kisko meikäläistä liian nopesti pystyyn.

Tänä aamuna saankin vain hellän halin Neidiltä. Halatessa Neiti kuitenkin huomaa aamuseisokkini ja tapansa mukaan innostuu siitä. Seuraava tuntemukseni onkin lämpimät ja pehmeät huulet nuppini ympärillä. Neiti ottaa hitaasti ja rauhallisesti kaluani suuhunsa minun vain maatessa silmät kiinni nauttien sängyllä. Vähitellen vauhti kiihtyy ja alan huohottamaan koko ajan kovempaa. Hitto että tuntuu hyvältä.

Lopulta en kestä enempää vaan saan minikokoisen orgasmin. Pari pientä nykäystä, pieni tippa nestettä ja paljon hyvää oloa. Kutsumme näitä tyttöorkuiksi. Jostain syystä en juuri koskaan saa kunnon orgasmia suihinotosta.Vain tommosia ihan pieniä. Toisaalta se on todella turhauttavaa kun olisi niin kiva vain tulla suihinottoon. Toisaalta se taas mahdollistaa pitkät esileikit ja kunnon panemisen myös hyvän suuhoidon jälkeen.

Kiipeän ylös sängystä hymy huulilla ja ilman äreyden tippaakaan. Ihana launtaiaamu =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti