lauantai 16. elokuuta 2014

Pano

Lauantaiaamu jatkui tietokoneen kimpussa puuhatessa. Molemmat omilla koneillaan. Minulla tapani mukaan pelkät bokserit jalassa.Tunnin parin kuluttua neiti rupesi valittamaan niskajumia. Päätin sitten pelastaa tilanteen hieromalla.

Komensin neidin makuuhuoneeseen ja menin sinne hetken päästä itse perässä. Makkarissa minua odotti alaston Neiti vatsallaan maaten. Käytin hetken ihaillen neidin naisellisia muotoja: kapeaa vyötäröä, joka levenee alaspäin lantioksi ja tuota ihanaa peppua, joka on kiinteä mutta silti naisellisen pyöreä. Otin bokserit jalasta ja istahdin neidin pepun päälle istumaan. Vähän rasvaa selälle ja eikun hieromaan.

Jatkoin hierontaa alaselkää kohti ja päädyin lopulta kourimaan tuota ihanaa persettä. Tässä vaiheessa neiti sanoi että "mun vuoro". Menin sitten sängylle makaamaan mahalleni. Neiti käski minut ympäri. Siinä sitten makasin selälteni kulli pystyssä sängyllä. Neiti alkoi hieroa rasvaa sisäreisiini hyvin kiusoittelevalla tavalla.

Seuraavaksi neiti rasvasi kassini hitaasti ja rauhallisesti. Hitto että toivoin tuon kiusaamisen jo kohta loppuvan ja neidin siirtyvän kaluni kimppuun. Neiti pisti lisää rasvaa käsilleen ja tarttui kiinni kullistani. Hitaasti hän levitti rasvaa koko kullilleni hieroen sitä joka paikkaan. Seuraavaksi hän hieroi kullia vuorotellen eri käsillä vedellen koko matkan nupista juureen asti. Tämä käsittely tuntui todella hyvältä ja sai minut huohottamaan voimakkaasti.

Sitten neiti veti toisella kädellä esinahkani taakse, ja hieroi toisella kädellä voimakkaasti terskaani ylös ja alas. Tämä käsittely oli jo lähes kovakouraista ja sai minut vikisemään ja kiemurtelemaan nautinnosta. Neiti piti tässä kohtaa pienen tauon ja antoi oloni hieman tasaantua.

En ole koskaan ihmetellyt sitä että neidin numero käsitöissä on ollut kymppi jo ala-asteen ajoista lähtien.

Suraavaksi neiti alkoi nuolla hellästi nuppiani. Kaluni oli edellisestä käsittelystä hellänä ja pehmeä ja lämmin suu tuntui todella hyvältä kullini ympärillä. Katselin, kuinka neidin tummanruskeat silmät tuijoittivat minua silmien eteen valuvan otsatukan takaa, pään liikkuessa ylös ja alas suihinoton tahtiin. Neidillä on tyttömäisen nätti naama ja tuossa seksikkäästi silmille valuvassa otsatukassa on punainen raita.

Sanoin neidille: "Ota se" ja katsoin kuinka neiti upottaa kaluni kokonaan suuhunsa. Jaksan aina hämmästyä siitä kuinka neiti saa tuon pitkän kalun otettua kokonaan suuhunsa. Tunnen, kuinka nuppi puristuu kurkkua vasten ja kuinka neiti imee voimalla vetäessään kaluni ulos suustaan. Neiti hymyilee minulle ja sanon "hyvä tyttö".

Neidin panetus alkaa jo olemaan sillä tasolla, että hän ei enää kauaa jaksa esileikkiä. Neiti otaa kiimaisesti kaluani suuhunsa täydellä vauhdilla vielä hetken ja sanoo: "pane mua".

Laitan neidin selälleen makaamaan. Nostan hänen jalkojaan ylös ja sujautan tyyyny pyllyn alle. Levitän neidin jalat. Neiti itse levittää pillunsa auki minulle. En tiedä voiko pillu olla kaunis. Jos voi niin tuo pillu on. Se on hennon vaaleanpunainen ja yhtä sievä kuin neiti itsekkin. Pienet häpyhuulet, pieni ja herkkä klitta, ei mitään ylimääräistä.

Upotan kaluni tuohon tiukkaan, lämpimään ja läpimärkään koloon. Menen neidin päälle makaamaan suutelen hänen huuliaan. En liikuta itseäni vielä. Annan neidin odottaa hetken. Tällainen kiusaaminen saa hänet hulluuden partaalle.  Neiti vinkuu ja anelee.

Lopulta päästän hänet piinasta ja alan liikuttamaan kaluani hitaasti ja koko varren mitalla tuossa tiukassa pillussa. Neiti tulee melkein heti. Jatkan hidasta pumppaamista ja katson kuinka hän nauttii. Orgasmi on pitkä ja voimakas.

Sen mentyä jatkan vielä samalla tahdilla panemista ja odottelen seuraavaa huippua. Hetken päästä neiti alkaa taas voihkimaan kovempaa ja tiedän että on aika. Otan neitiä ranteista kiinni ja väännän hänen kätensä pään yläpuolelle ja puristan ne sänkyä vasten. Samalla alan panemaan häntä kovempaa. Taas koko kaluni mitalla. Huulilta pohjaan asti. Nopeasti.

Neiti tulee toisen kerran. Hän yrittää vääntää käsiään otteestani ja vääntelee päätään puolelta toiselle. Puristan ranteita kovempaa. Panen kovempaa. Hitto että tykkään katsella tuota nautintoa.  Neiti huutaa niin että pelkään että kohta on poliisit ovella. Vihdoin hän taas rauhoittuu ja alkaa rentoutua.

Jatkan panemista nopeammalla tahdilla. Neidin kädet ovat edelleen otteessani. Tällä kertaa ei kestä kauaa, ennen kun neiti on taas tulossa. Nyt alan paukuttamaan neitiä niin kovaa kuin pystyn. Neiti tempoilee taas käsiään. En päästä niitä vieläkään otteestani.

Tunne oman huippuni lähestyvän. Harkitsen pientä taukoa. Neidillä näyttää olevan kuitenkin niin hyvä orgasmi menossa että en viitsi keskyttää sitä. Jatkan siis rynkytystä. En kestä enää kauaa vaan saan mahtavan orgasmin ja ruiskin varmaan litran tavaraani neidin sisään.

Jään neidin päälle makaamaan kaluni yhä hänessä. Päästän kädet irti ja hän silittää minua hellästi. vaihdamme pari hellää suudelmaa. Nykäisen pari kertaa kullilihaksillani. Neidin tuntiessa nuo sykäykset saa hän vielä yhden orgasmin. Se on voimakas. Pillu puristaa nyt jo lörpsähtäneen kaluni ulos. Osa mälleistä päätyy tyynylle.

Kutsumme sitä rakkaustyynyksemme. Tuo tyynyparka on jo ehtinyt uida monissa liemissä. Kirjaimellisesti.

Hyvä tapa aloittaa viikonloppu =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti