torstai 14. elokuuta 2014

Kuvaus neidistä

Neiti on hyvännäköinen nainen. Hänellä on nätit kasvot joita ympäröi tumma tukka. Etutukassa on punainen raita ja se roikkuu usein seksikkäästi toisen silmän päällä. Neidin rinnat ovat suuret. Nännit ovat isot ja vaaleat. Hän ostaa rintaliivinsä D-kokoisina ja sitten valittaa kun ne vähän ahdistavat. Suurempia ei voi ostaa kun "eihän ne tissit nyt niin isot ole" =D

Takaapäin neiti näyttää myös hyvältä. Hänellä on pyöreä mutta silti kiinteä peppu, jota on kiva läpsiä. Neiti pitää suihinottamisesta ja rakastaa kullia. Jos hän saisi päättää panisimme varmaan 31 kertaa... Viikossa. Neidin kyky nauttia seksistä on kadehdittavan hyvä. Hän saa orgasmeja toisen perään käytänössä niin kaun kun vain jaksan häntä panna. Neiti kiihtyy nollasta sataan parissa sekunnissa ja on aina valmis puuhaamaan.

Kerran näin jotakin seksikästä unta yöllä ja heräsin kauheaan panetukseen neljältä aamuyöstä. Tönin neidin hereille ja sanoin että "pylly pystyyn". Paukutin takaa päin nopeasti orkun itselleni ja jatkoin nukkumista. Aamulla neiti sanoi "voi kulta, olit niin ihana mulle viime yönä".

Siinä tuollainen nopea kuvaus. Lisää neidistä kuulette pikapuoliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti