tiistai 2. syyskuuta 2014

Kommentti: Sex on the beach

Kaunis päivä. Kaunis Ilma. Kaunis paikka ja kaunis Neiti. Hyvät olosuhteet mukavalle uimareissulle =)

Neiti onnistui taas saamaan meidät molemmat kiimaiseksi. Paneskeluksihan se sitten meni. Pieni kiinnijäämisen riski lisää sopivasti jännitystä seksiin ja on omallatavallaan aika kiihottavaa. Pano asento ei ollut minulle ihan niin hyvä kuin Neidille. Pehmeästä pohjahiekasta oli aika hankalaa saada tukea jaloille. No homma onnistui kuitenkin mukavasti. Positiivista oli myös se että sain itseni tulemaan. Noissa olosuhteissa ja päivän toisena panona se ei ollut mitenkään itsestäänselvää.

Tämä ei ollut ensimmäinen kerta kun panen neidin itkemään. Harvoin se kuitenkaan tapahtuu noin kirjaimellisesti. Oli hienoa nähdä miten voimakkaan tunteen tuo rakastelu Neidissä herätti =)

Tästä vielä pari vinkkiä loppuun. Vaikka voisi toisin luulla niin vesi ei ole märkää. Ainakaan sillä tavalla. Kannattaa siis vedessä panna vähän pienemällä liikkeellä ja muistaa että kalua ei kannata ottaa ulos kesken kaiken, vaan hoitaa homma kerralla loppuun asti. Liukkari voisi olla avuksi kanssa. Vaatisi pientä suunnitelua tosin. Neiti on onneksi aika märkää sorttia joten meidän "uimatouhut" on aina onnistuneet ilmankin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti